Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


På förbundsmötet 2021 beslutades att förbundet skulle budgetera extra utvecklingsstöd för verksamheten att söka. Ansökan är nu öppen och vi ser fram emot att ta emot alla fina initiativ ut i klubbar och distrikt.
 
Nu är det dags att ta ett riktigt omtag i vår Barfotakommittee. Därmed kommer här en öppen inbjudan till ett digitalt TEAMS-möte den 28 mars klockan 19:00.
 
RF:s och Svenska Spel Elitidrottsstipendium har deltats ut sedan 1980 och nu är ansökningsperioden för 2021–2022 öppen.
 
Årsrapport för SVWFs medlemsföreningar finns nu att fylla i på Idrott Online. Sista svarsdag är 11 april
 
Vi är nu inne i ansökningsperiod nummer-2 där deadline för att inkomma med ansökningar förlängts t.o.m. 2021-04-18.
 

Inspiration Tour 2021!

(2021-03-05 10:10)
Läs ALLT om årets upplaga av Inspiration Tour under ovan flik, Inspiration Tour, och naturligtvis då även specifik information om hur din förening enkelt ansöker om att arrangera en deltävling nu till sommaren!
 

Förbundsmöte 2021

(2021-03-04 15:59)
Förbundsmötet 2021 genomförs digitalt via Easymeet. För att komma in i mötet måste din anmälan till mötet vara förbundet tillhanda senas den 17 mars, enligt nedan.
 
Vad vill DU se mer av på SVWFs hemsida och sociala medier?
 
SVWF tar tydlig ställning mot sexuella övergrepp – en trygg miljö för barn och ungdomar är en självklarhet. Samtidigt krävs fler åtgärder för att förebygga och hantera övergrepp, visar en forskningsrapport av Susanne Johansson, GIH.
 

IWWF licensen nu ett krav!

(2021-01-05 07:23)
Den av IWWF utfärdade licens som krävs för deltagande i det högre segmentet av klassade tävlingar finns nu att köpa via varje enskild utövares egna profil i Event Management System, EMS.
 
SVWF önskar samtliga medlemmar, föreningar, distrikt, landslag, förbundskaptener, kommittéer, förtroendevalda samt anställda en riktigt God Jul och ett framgångsrikt Gott Nytt År!
 
Har du kanske kvalitéer och erfarenheter du vill dela med dig av och vill du vara med att forma, utveckla och på ett större vis vara engagerad i vårt förbund och vår verksamhet? Aldrig tidigare har det varit så enkelt!
 
 
Under rådande pandemi är det tyvärr inte läge med en fysisk konferens inom förbundet. För att ändå skapa utrymme för möten och hitta utveckling inför nästa säsong kommer vi hålla en digital konferensserie.
 

Postadress:
Linköpings Kabelsportförening - Vattenskidor och Wakeboard
Nya tanneforsvägen 31b
58242 Linköping

Kontakt:
Tel: 0766050745
E-post: lkpg.kabelsport@gmai...

Se all info